23 december

I dag var jag till sjukgymnasten och han tror det är en disk i nacken som inte är okey, men han ville inte börja behandla så här inför julen för då skulle jag få det ondare ett tag sa han så jag fick en ny tid när jag har varit på röntgen i början av januari....inget är som väntans tider....men det är ju klart jag vill ju inte må sämre än jag gör nu i jul.
Sen bar det av på stan för att inhandla dom sista julklapparna och maten så nu är det vel klart får jag hoppas fast man kanske kommer på i sista sekunden att det glömde jag vist...inte så ovanligt för att vara mej.
Ja nu är det bara att vänta ...dan före doppardagen heter det ju.
GOD JUL på er!

20 December

Har nu tagit semester några dagar så ledigheten blir 9 dagar lång sen jobba 2 dagar sen ledig 7 dagar igen.
I dag har jag städat och pyntat lite jul. Mats o Maritha och Anja hälsade på en sväng, Mats ville blir klippt till julen och så berättade dom att jag skulle bli faster i sommar....äntligen ska brosan bli pappa, han som är så barnkär, kommer säkert att bli en underbara pappa och jag är så glad för deras skull ...en riktigt lycklig familj.
I morgon blir det gospel konsert på kvälls kvisten....kul...det är verkligen kul att sjunga.
Måndag blir tvättdag, Carina kommer på besök, tisdag ska jag till sjukgymnasten hoppas bara nu han kan göra nått åt min onda nacke för snart står jag inte ut längre ska även köpa dom julklapparna som är kvar den dagen.
Julafton får mamma ett besök sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dag men det är säkert mycke att se på tv då.
Juldagen blir dagen med mina barn...och barnbarn för första gången...jätte kul längtar redan till nästa jul när hon är 1 år äldre.
God jul på er alla läsare


8 December

Nu var det ett tag sen jag skrev =) jag är dålig på det här tyvärr, veckan som har gått har varit rätt bra ändå. Fick remissen från röntgen och det blir av redan 8 januari... Var ut en sväng i fredags med Peter,Lasse och Susanne tyvärr blev det lite sent så man mådde inte så bra på lördag morgon. Syrran och jag åkte en sväng till Svensta på Dollar store och gjorde av med lite pengar..kul, sen bjöd hon på midda..gott. Jens och Erika hälsade på en sväng på lörda kvällen, Jens ville bli klippt...mammma duger än som frisör..kul. I går fick jag veta en liten hemlis som gör mej jätteglad....tids nog får ni veta. I dag har det snöat så mycke att jag var tvungen att skotta runt bilen annars har jag nog aldrig tagit mej ut med den från parkeringen...tung. kram på er alla


2 December

Har varit på vinlotteri i kväll och vunnit några flaskor vin så nu är vinstället snart fullt igen. Väntar nu på remiss från röntgen, hoppas det blir snart så man får vet om det är nått fel i kotorna. I dag har jag varit och simmat en stund igen men det gör rätt rejält ont i nacken så jag måste vara lite försiktig tyvärr men att få sitta i bubbelpoolen efteråt är toppen. Nu har det börjat att snöa så i morgonbitte får man väl klä på sig ordentligt. Nej nu är det nog dags att göra sig i ordning för sängen så man tar sej upp i tid till jobbet. natti natti

RSS 2.0