21 November

Oj vad länge sedan jag skrev nått så vad ska jag skriva om nu då det har ju hänt en hel del sedan sist. Jag blev farmor igen den 10 augusti till Teo det lilla charmtrollet och Oliva har blivit så stor och är så rolig, pratar som bara den min lill-prinsessa.
 



Våra vänner från Småland gjorde ett besök i oktober hos oss så roligt att träffas igen det blir ju rätt sällan när det är 80 mil mellan oss, dom verkade må bra och trivs med sitt liv i södra Sverige.

 

Snart är det fösta advent och det är en så mysig tid med alla stakar och slingor som lyser överallt. I dag har vi hämtat ner alla julsaker från vinden så nu kan jag börja adventspynta, ska sy om några julgardiner i allafall och sen får vi se om det är nån som behöver några annars åker dom nog i soporna för man kan ju inta ha såndant liggandes som man aldrig använder-gud vad jag har blivit duktig på att slänga saker fast det tar emot i bland- kan vara bra att ha nån dag fast den dagen kommer aldrig har jag förståt nu. Har även sytt några nya dukar till mamma som jag ska åka med på tisdag eftermidda med och advents pynta lite där med.



 Söndagar är så tråkiga när min sambo åker på jobbet, idag blev det Stockholm och då måste han åka tidigare än han gjort dom senaste veckorna när han har varit i Storuman, sen får man vänta ända tills fredag innan han kommer hem igen och det är så tråkigt att vara ensam så länge önskar verkligen han hade ett annat jobb så han var hemma oftare.



kram på er!


RSS 2.0