30 November

Jaha då har denna helg också nått sitt slut.
Var på julfest med jobbet i fredags och go mat och dryck.....det var en kul kväll.
Förfesten hos Linda var också rolig vi skrattade rätt mycke....och vilket kackel det blev 16 st i hennes vardagsrum så ni kan ju tänka hur det lät.
Lördagen var lite trög fixade lite advent, fick midda av Peter sen åkte vi till Kim o Ullis och gosade med Olivia som är världens gulligast lilla tjej.
Sitter o väntar att klocka ska bli halv 3 för då ska jag skjutsa Peter till flyget...han ska till Stockholm och jobba.
kram
                          
Olivia                                                            o så en stolt faster

26 November

I morgon ska jag äntligen till doktorn och hoppas att jag får hjälp nu med min onda nacke, skulle helst vilja att dom röntgade den men jag får ju inte bestäm sånt tyvärr.
På fredag blir det julfest med jobbet det blir nog ca 500 personer på Folkets hus så man får väl hoppas man får nån god mat då, förfest hos Linda ska också bli skoj jag tror vi var ca 15 st som skulle dit innan.
I dag hann jag med lite shopping, en kjol och ett par stövlar som var helsköna.
Har löst ut biljetterna till Brolles show om Buddy Holly i februari det blir nått att se fram emot.
I helgen måste jag nog ta mej till Måläng oc gosa med lilla Olivia som nu är 3 och halv månad.
Olivia med sin farbror Jens som hon verkar tycka om rätt mycke och han henne eller hur-
kram på er

23 November

Ja då har helgen gått, var på tjejfest i fredagkväll med god mat och dryck och jätte goa vänner när kvällen slutade gick jag hem till Peter o sov där, lördagen försökte jag ta mej för och göra nån nytta men det gick dåligt, åkte till Diana och pratade en stund med henne innan jag åkte till Peter igen för att bli bjuden på en jätte god midda....jag stannade även den natten, men i dag har jag i alla fall gjort lite nytta, sytt mina advents/jul gardiner till vardagsrummet och satt upp dom och nu längtar jag verkligen till nästa helg när man får tända ljusstakar och sånt.
Nej nu ska jag laga midda....bjuda Peter eftersom det inte blev nån Stockholm i kväll.
kram på er

17 November

En vecka har gått och det har hänt lite grann sen sist, min son Jens och hans Erika förlovade sig den 11 november...så glad jag blev och hoppas dom får ett bra liv tillsammans...det gör dom säkert för dom ser ut att passa varandra så bra.
Jag har varit på en behandling med LPG. det var skönt men lite ont så kanske det kan bli bättre i kroppen,ska i väg i morgon igen.
I fredag var vi på Jamtli natt och hade uppträdande med kören det gick väldigt bra.
I lördags hade vi en sång pedagog som lärde oss en massa bra så vi ska väl bli bättre på att sjunga också nu får vi väl hoppas, sen åkte jag och Peter till Lena och Roland som bjöd på en god midda och gott dricka, vi hade det trevligt hela kvällen, dagen efter åkte vi till Måläng så jag fick gosa med lilla Olivia igen ... hon är för söt farmors lilla flicka.
I kväll hade jag tänk det skulle bli lite annorlunda, jag  och Peter har varit förlovade i 7 år men tyvärr åkte han på jobb till Stockholm så det får bli en annan gång...vi får väl ta i ordentligt när det blir 10 år iställe.


9 November

Det blev en lång dag på Ikea och Birsta men roligt var det ví skrattade och hade skoj hela tiden ja vi passar verkligen i hop vi arbetskamarater, det var lite trångt i bilen hem men finns det hjärterum finns det stjärterum heter det vist.
I dag klev jag också upp kl 6 för att köra Diana till hennes jobb, det gick ingen buss som passade hennes tid så jag är rätt trött i dag fast jag har sovit en timme mitt på dagen, känns som jag skulle kunna sov 10 till men det är väl bara att bita i hop annars kan man väl inte sova när det blir natt. Har precis hämtat Diana och kört henne hem.
Ja då får man väl se hur resten av dagen blir, sitter och syr lite men det är inte så kul just nu.

7 November

I dag blev det en lång dag på jobbet, började halv 7 och slutade halv 4 lite ovanligt för mej på en fredag.
Åkte sen till mitt barnbarn Olivia och gosade några timmar, hon e så gullig och i kväll skrattade hon väldigt mycke.
I morgon bär det av till Ikea, hoppas jag finner nått fint där om inte annat så kanske det blir nån julklapp till nån.
Cubus ska man väl också gå på för det kanske fins nått fint till Olivia där och på Gina trico åt mej ja vi får väl se.
nej nu måste jag nog sova ska ju upp tidigt i morgon.

Visst e hon söt min lilla Olivia, kan förstås inte bli annat med så fina föräldrar.
kram

6 November

I går efter jobbet blev jag bjuden på midda av min särbo, kotlett med sås och ris, väldigt gott.
Sen bar det av till kör-övning......gospel kör alltså och det är så kul att sjunga, vi tränar nu till den 14 november när vi ska sjunga på Jamtli natta 3 gånger under kvällen - låter väl kul.
Det är så synd om min dotter hon har och haft så mycke problem med kroppen sen hon var runt 14 år, nu fick hon urinvägsinfektion och det gör ju så ont från o till men hon har nu varit till doktorn och fått antibiotika så det ska väl bli bra snart.
kram på er


4 November

Glömde att skriva i går!  I går hade jag medarbetarsamtal med chefen och det kändes väldigt bra, jag fick mycke beröm både om arbetet och som medarbare...... så härligt att höra, han viste inte riktigt vad jag kunde förbättra och sa att utan mej och några till skulle vår sektion inte vara den det är idag.

I dag var jag och Helen på Andrum och fick testa en matta som man ligger på i 8 minuter som förbättrar blodgemomströmmningen i kroppen, det kändes knappt men efter ett tag blev det varmt.
Vi beställde även tid för LPG som är någon slags damsugare av kroppen ..... hoppas värkligen att det kan ta bort mitt onda i nacke och axlar men det får jag veta nästa vecka då jag ska dit.
Sen åkte vi till badhuset och simmade några längder men jag har så ont i ena axeln så det blev inte många längder, bubbel bad förstås några minuter innan vi åkte hem.

Måste bara visa mitt lilla barnbarn Oliva som föddes den 15 aug-08 här med två stolta föräldrar, Kim och Ullis


ja det var min två dagar för den här gången. Kram


Söndagkväll

Det blev tv hela kvällen igår i min ensamhet och i dag var det tvättstugan.....så tråkigt men roligt när det är klart.
Ska nog tillaga en lax-bit till midda tror jag fast jag e inte hungrig så det kanske blir till lunch i morgon iställe.
Vissa dagar är jag inte sugen på att äta och framför allt inte tillaga nått men det kanske blir bättre nån gång.
Varför ska jag behöva må så här???

Alla helgon

Undras om man ska titta på nått hemskt i natt, kanske inte det blir så svårt att sova då.
I  går kväll var jag och min syster + två kompisar på dans, först åt vi en god midda på restaurang med gott vin till sen var det dax för dansen och jag fick dansa nästa hela tiden trotts jag knappt kände någon alls men J bjöd upp mej flera gånger och det var roligt eftersom det är så många år sen jag dansade med han, det var många norskar där och naturligtvis blev jag upp bjuden av en och förståg nästan inte va han sa men han var skoj i allafall.
Efter dans tog syrran och jag en promenad hem till mej, det behövdes för vi var rätt varma sen fikade vi innan vi la oss så klockan blev kvart över 3 innan vi sa god natt.

Välkommen till min nya blogg!

Äntligen har jag börjat blogga som jag sagt så länge....hoppas bara jag kommer att skriva i den också ....klart jag ska annars är det lite mening med detta.

RSS 2.0