27 Januari

Jag skulle nog inte ha någon blogg för jag är inte så duktig på att komma i håg att skriva nått här,
 nu har det gått över en vecka sen sist.
Min vecka har varit så där, haft mycke ont och tyvärr ingen sjukgymnast längre, han bytte arbetsplats så då fick jag ställa mej på kö på det nya ställe 1-2 månadersvänte tid.....så då blir som att börja om från början igen...har försökt att få tag på läkaren men hon kan inte ringa upp förens nästa vecka så det är vell bara att bita i hop och ta dagen som den kommer.
I helg var vi till syrran och fick en god midda och en massa gott att dricka...tack för en trevlig kväll.
På torsdag blir det frissan och sen ljusparty hos syrran. På fredag ska jag på tjej midda i Nälden, på lördag på Elvis afton på Gamla Teatern, söndag kväll vinlotteri hos Anna-Lena så det blir nog inte mycke gjort den här helgen heller.
Starxt kommer Diana från körskolan för att låna en gardinkappa av mej att sätta upp i vardagsrummet,
hoppas man har nått som duger.
Så då ska jag nog ta o koka lite kaffe  så det är färdigt när hon kommer.
kram


16 Januari

Veckan gick bra ändå, behövde inte jobba så mycke extra för att klara boksluts brytet, det blev ca 9 timmar per dag som tur var.
I går var jag och hälsade på gulleskruttan Olivia och hennes föräldrar och fick förstås en jättegod midda av dom, tog även en snabbis hos Erica  och Jens sen följde Diana mej hem en stund för att fixa min blogg lite och den blev väl bra eller hur!
Här kommer några kort på skruttan.

         
Ja nu är hon 5 månader och har börjat att äta själv fast det är inte så lätt att få nått på skeden
                 men som sagt det bästa man har sätter man på bordet!!

12 Januari 2009

I dag var jag till sjukgymnasten och fick veta vad det är för fel på mej, diskarna mellan 5 och 7 kotan är hoptryckta och av det så är nerverna där inflammerade och svullna där av min onda nacke.
Han började behandlingen av nerverna först med laser och då får vi hoppas dom rättar till sig så kanske det går att göra nått åt diskarna med sen.
På jobbet  är det boksluts tider så det är kämpigt några dagar till men på torsdag ska allt vara klart så vi får väl hoppas det inte blir så man måste sitta hela onsdag natt för att hinna med allt.
Vädret är så tråkigt, regn, blåst och ishalka.....blä,blä det är bättre med 10 minus och vindställa.
Det blev trettondagsbal i Järpen när vi hälsade på syrran i Mörsil, ca 300 pers med supe och underhållning, superbra fast man inte kände så många, tyvärr gick inte bussen hem förens halv 3 på natten så vi var hemma hos syrran 3 först, rätt så trött och slut.
Nej nu ska jag nog ta ett varmt bad innan det blir soffan en stund före sängen.
ha de!

Juldagen


Lars,Diana,Erica,Ullis och Olivia




*Tre generationer*




Jens testar julklappen!


Vissa behöver sova midda!


2009-01-03

Har tyvärr inte haft tid att skriva nått i min blogg, ganska likt mej!!
Julafton firade jag först med mamma sen fick jag en god julmidda av Diana och Lars och senare på kvällen var jag hos Peter. Juldagen kom alla mina barn med sambosar och farmors gullefia Olivia, det blev massor med julklappar och julmat sen var jag o Peter, Jens och Erika på G3 - Patriks combo - kul men mycke folk.
Annandan blev Peter sjuk och vi gjorde mest ingenting, soffan mest i tre dagar.
Sen har jag hjälpt Peter att flytta och sånt tar tid, har också jobbat 2 dagar men nu är jag hemma och får ta tag i dammråttorna här.
Kanske tar vi en tripp till syrran i Mörsil på måndan och ser vad som händer där.
En god fortsättning på det nya året.

RSS 2.0